Boekpresentatie Uitzonderlijk Talent met Frans Corten in WALHALLAb Zutphen

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

UITNODIGING Boekpresentatie en feestje Uitzonderlijk Talent

Zondag 17 maart 2019, 14:00 – 16:00 (inloop 13:30)

Plaats: WALHALLAb, Waterstraat 33, Zutphen (www.walhallab.nl)

Het boek Uitzonderlijk Talent, Gids voor hoogbegaafden, uitvinders en andere vreemde vogels is bij de drukker en op www.uitzonderlijktalent.nl kan je er alles over vinden, enkele pagina’s inkijken en met korting bestellen. Het verschijnt officieel op 8 maart in de pauze van het congres (Novilo – IHBV) waar alleen betalende deelnemers bij kunnen zijn.

Met veel plezier nodig ik jullie daarom uit voor een informeel boekfeestje met korte presentaties op een inspirerende plek. Marco Mout van WALHALLAb stelt zijn creatieve jongerenlab open voor een bijzondere middag. Qua visie hebben Marco en ik veel overeenkomsten en allebei begeleiden we uitzonderlijke talenten, waarbij de leeftijd van onze cliënten verschilt.

Je kan in bijna alle ruimtes van WALHALLAb rondkijken, en wij zitten in de ‘Operatiekamer’. De catering zal basaal zijn, maar voor een lunch vooraf zijn er diverse gezellige gelegenheden in het mooie centrum van Zutphen.

Om 14 uur besteden we aandacht aan het hele productieteam van het boek, alle meelezers en andere medewerkenden (waaronder de vreemde vogels). Daarna is er een doorlopend programma waarbij Marije van der Sande en Gérard Schiphorst van het TamTam Objektentheater laten zien hoe zij de vreemde vogels voor mijn boek hebben laten ontstaan. Je kan het boek voor € 24,60 aanschaffen (pinnen mag) en desgewenst kunnen Marije en ik het boek tussendoor signeren. Zo nu en dan zal ik iets vertellen over hoe en waarom het boek er gekomen is en vragen beantwoorden.

De omslag van het boek, met vogels van Marije van der Sande (m.m.v. Gérard Schiphorst) is een ontwerp van Elsbeth Volker.

Het is erg fijn als je laat weten of je komt ([email protected]). Ook voor kinderen vanaf 6 jaar is er veel te zien, dus neem ze gerust mee.

Frans Corten

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

WALHALLAb,
Waterstraat 33, Zutphen, Nederland.

Meer informatie: