Beeldbelconsult tegen gereduceerd tarief voor jongeren (16+) en (jong)volwassenen– 6/8/10/11/12/13 maart

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

Ben jij jongere (16+) of (jong)volwassene met kenmerken van hoogbegaafdheid en loop je momenteel vast in je leven? Herken je jezelf in een of meerdere van de onderstaande thema’s , dan kun je tijdens Week van de Hoogbegaafdheid een beeldbelgesprek tegen sterk gereduceerd tarief boeken.

Hoogbegaafdheid brengt prachtige mogelijkheden met zich mee. Helaas kan hoogbegaafdheid bij een niet-passende (sociale/leer-/werk) omgeving leiden tot problemen. Je kunt dan bijvoorbeeld last krijgen van onzekerheid, moeite krijgen met het aangaan van uitdagingen of het vinden van motivatie voor school, studie of werkactiviteiten. Je kunt moeite hebben met het vinden van een studie of werk dat bij je past. Als je geen goede verbinding met je school, studie of werk ervaart, kun je gaan onderpresteren. Hoogbegaafdheid kan gepaard gaan met hoogsensitiviteit: een grote intensiteit of (prikkel)gevoeligheid. Dit kan leiden tot specifieke uitdagingen in het contact met de mensen om je heen. Je kunt te maken krijgen met balansvraagstukken of sociale vraagstukken.

Herkenbaar? En heb je een specifieke vraag die zich goed leent voor een oplossingsgericht gesprek (zie voor meer informatie mijn website)? Maak een afspraak voor een beeldbelgesprek tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid 2021!

Normaal tarief: 100 euro
Actietarief tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid 2021: 30 euro

Details

  • Organisator: Sacha Geerlings Coaching & Counseling
  • zaterdag 6 maart, van 10:00 tot 15:00
  • https://sachageerlings.nl
  • Prijs: € 30

Aanmelden via e-mail:

Adres

Den Haag, Nederland.

Meer informatie: