Gratis adviesgesprek

In by Coachpraktijk Ontdek


Evenement beschrijving

Het opvoeden van meer- en hoogbegaafde kinderen is soms een pittige opdracht. Vele ouders lopen tegen dingen aan als eeuwige discussies, pittige emoties en snelle wisselingen in gedrag of emoties. Soms lopen kinderen vast op school of juist ergens anders.

Ook kan het voor ouders confronterend zijn zoveel te herkennen in hun eigen kind. Hoogbegaafdheid heeft een bepaalde mate van erfelijkheid. Soms komt het ook voor dat ouders juist geen aansluiting kunnen maken met de manier van denken van hun kind.

Kortom, het opvoeden van een meer- of hoogbegaafd kind kan soms een uitdaging zijn! Heb je vragen? Wil je gewoon eens je verhaal kwijt? Dan ben je, tijdens de week van de Hoogbegaafdheid, van harte welkom voor een gratis gesprek. Ik zet mijn deuren open voor alle ouders die behoefte hebben aan het stellen van vragen of die ruimte nodig hebben om hun verhaal te doen. Op donderdag 10 maart bied ik gratis 5 gespreksmogelijkheden aan. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een berichtje naar [email protected]!

 

Details

  • Organisator: Esther Kuijpers
  • van: donderdag 10 maart 09:30 tot: donderdag 10 maart 20:00
  • https://www.cpontdek.nl/
  • Prijs: € 0

Aanmelden via e-mail:

Adres

Coachpraktijk Ontdek,
Krukweg 4, 4782 PA Moerdijk, Nederland.

Meer informatie: