145+ bijeenkomst (in samenwerking met SCALIQ)

In by [email protected]


Evenement beschrijving

Ben je ooit getest met de KIQT+ (bijvoorbeeld omdat je hebt meegedaan aan de normering), was jouw TIQ-score daarop 145 of hoger en heb je zin in een leuke middag met andere snelle denkers? Op woensdagmiddag 8 maart organiseert Talentissimo in samenwerking met SCALIQ een peer-bijeenkomst voor hyperhoogbegaafde kinderen waarbij jij, samen met (één van) je ouders, van harte welkom bent.

Tijdens deze middag is er een leuke activiteit en liggen er verschillende spellen klaar die je samen met de andere kinderen kunt spelen. Natuurlijk is het ook oké als je gewoon wilt kijken of luisteren, of gezellig wilt kletsen met peers.

Voor je ouder(s) is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere ouders van hyperhoogbegaafde kinderen en ervaringen uit te wisselen. Ook kun je je vragen stellen aan de experts van SCALIQ en Talentissimo.

Alle kinderen die met de KIQT+ met IQ 145 of hoger getest zijn, zijn welkom. Dit betekent dat er kinderen tussen de 5-15 jaar zullen zijn. Broertjes en zusjes zijn uiteraard ook welkom.

Details

  • Organisator: Talentissimo
  • van: woensdag 8 maart 15:00 tot: woensdag 8 maart 17:00
  • https://www.talentissimo.nl
  • Prijs: € €10 per kind en €5 per ouder

Aanmelden via de website:

Adres

Torenlaan Theater,
Torenlaan Theater, Torenlaan, Zeist, Nederland.

Meer informatie: