1-1 coaching-sessies voor volwassenen met Simone Eringfeld (The Smart Rebel)

In by SimoneEringfeld


Evenement beschrijving

Tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid (5 t/m 13 maart) heb je de kans om gratis een 1-1 coaching-sessie te boeken met Simone Eringfeld (oprichtster van The Smart Rebel).

Voor wie? Voor volwassenen die (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn en op zoek zijn naar meer begrip en inzicht rondom HB-zijn. Ben jij er klaar voor zijn om je talenten, carrière, en ambities naar een nieuw niveau te tillen? Dan is deze 1-1 sessie voor jou. Er zijn 7 plekken beschikbaar, die ‘first-come-first-serve’ worden vergeven.

Tijdsduur? Er is geen vaste tijdsduur. Een coaching-sessie duurt zo lang als nodig is om nieuw inzicht te bereiken. Dit loopt doorgaans uiteen van 30 – 90 minuten. Houd hier rekening mee in je planning.

Aanmelden?: Neem de volgende stappen: 1) bezoek de website www.thesmartrebel.com; 2) Verstuur een bericht via het formulier op de pagina ‘contact’; 3) vermeld in je bericht wat je motiveert om je aan te melden voor deze sessie + vermeld 1 uitdaging waar je mee worstelt + vermeld 1 aspiratie die je koestert. Vermeld ook alvast een paar tijdstippen waarop je beschikbaar bent tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid. Na verzending hoor je zo spoedig mogelijk of je een plek voor een 1-1 sessie bemachtigd hebt.

Na afloop van de sessie krijg je een voucher die je kunt inzetten voor korting wanneer je eventueel een traject afsluit bij The Smart Rebel.

 

Over Simone Eringfeld & The Smart Rebel:

Simone Eringfeld is coach voor hoogbegaafden, onderwijskundige, onderzoeker, kunstenaar, auteur en spreker. Via haar bedrijf The Smart Rebel begeleidt zij hoogbegaafde mensen vanuit de hele wereld. Onder haar klanten bevinden zich o.a. ondernemers, professionals, creatives, onderzoekers, sprekers en hooggetalenteerde studenten.

Simone heeft een Master in Onderwijskunde van de University of Cambridge (VK). Ze voerde prijswinnend onderzoek uit rondom de impact van Covid-19 op het hoger onderwijs, waarvoor ze nieuwe onderzoeksmethodes ontwikkelde. Simone heeft meer dan 20 publicaties op haar naam staan, produceerde meerdere podcasts en muziekalbums, en geeft regelmatig keynotes en lezingen aan universiteiten en op conferenties. In 2021 ging zij op spreektour door het VK.

Tussen 2016 en 2019 rondde Simone 3 voltijd Bachelor studies af binnen 3 jaar, met cum laude resultaten. Deze unieke prestatie ontving veel media-aandacht in binnen- én buitenland. Haar opiniestuk in De Telegraaf over haar worstelingen als hoogbegaafde student in het Nederlandse onderwijslandschap gaf aanleiding tot een parlementair gesprek over het beter ondersteunen van deze doelgroep op scholen en universiteiten. Naast haar master van Cambridge heeft Simone een BA in Filosofie, een BA in Literary and Cultural Studies, en een BSc in Internationale Betrekkingen. Ook studeerde ze beeldende kunst aan instituten in Spanje, Berlijn, en New York City.

Simone behoort tot de 50 meest veelbelovende talenten van Nederland in 2022, volgens het Financieele Dagblad (FD). Werk van haar verscheen o.a. in NRC Handelsblad, Het Parool, Times Higher Education, op de BBC en op Radio NPO1.

 

Tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid verzorgt Simone Eringfeld nog 2 andere evenementen (deze zijn ook te vinden op deze website):

  1. Webinar ‘Mijn 5 grootste lessen over HB-zijn’ op zaterdag 12 maart
  2. Peer-support bijeenkomst ‘Een feest van herkenning’ voor volwassenen, op maandag 14 maart

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online/Zoom,
Markermeer, Netherlands.

Meer informatie: